Multimedia TV meubel Retro-look Dek en wangen van Corian, klep zijdeglans spuitwerk

TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk

Dit custom built multimedia TV meubel, Audio-meubel en Media-PC is op maat gemaakt. Het ontwerp is in overleg met mijn opdrachtgever Martijn uit Vleuten tot stand gekomen. Martijn had inmiddels vele audiomeubel- en designwinkels bezocht. Helaas geen passend meubel kunnen vinden met voldoende ruimte voor zijn center-speaker, versterker, HT-pc media-pc en subwoofer.

TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk-detail
TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk

Dit op maat gemaakte meubel zit als een maatpak romdom alle apparatuur. Het TV meubel is uitgevoerd met de Effegi Brevetti Aquila design-meubelschaar. Geopend ligt het front vlak met de bodem. Dmv push-to-open is het front te openen. De buitenzijde van het meubel is vervaardigd van 12mm Corian® met afgeronde hoeken. De rompen zijn vervaardigd van 18mm MDF met tweezijdige Formica® HPL. De kopse zijden zijn voorzien van 1mm PVC kantenband. Het front is vervaardigd van 18mm MDF met een zijdeglans RAL 9010 meubelspuitlak.

TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk-detail-klepschaar-open
TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk-detail-klep-open

Martijn heeft duidelijke wensen en wilde graag een meubel op maat naar eigen idee en wens inrichten. De centerspeaker staat achter het front waarin het speaker doek over een uitneembaar frame is gespannen. Onder de subwoofer is een ronde opening gefreesd. Het meubel is gemaakt van HPL van Formica® en een solid surface materiaal van Corian®. Het meubelbeslag is van Blum®.

TV-meubel-op-maat-retro-multimedia-corian-dek-en-wangen-klep-spuitwerk-vooraanzicht
Scroll naar boven