Design keuken van Palissander en epoxy afwerking

Deze prachtige Palissander design keuken in Naarden is op maat ontworpen en gemaakt. De opstelling bestaat uit een ondermeubel, bovenkasten en aan de kop volledig uittrekbare apothekerskasten met inbouwoven en professionele koffieautomaat. Het ondermeubel heeft een uitschuifbaar werkblad met daaronder het fornuis. Het meubel is gemaakt van 22mm watervast verlijmd berken multiplex voorzien van Braziliaanse Santos palissander fineer met een 3mm epoxy kunsthars toplaag. Het ondermeubel is nu gesloten. Het uitschuifblad is over het fornuis geschoven. Zo vormt het meubel een geheel. Doordat het fineer zorgvuldig is geselecteerd en over het meubel is verdeeld, wordt er een ‘massief-look’ gerealiseerd.

keuken-palissander-op-maat-gesloten
keuken-palissander-op-maat-geopend

Het uitschuifblad is uitgeschoven. Hierdoor komt het 91cm brede fornuis van het merk Viking vrij voor gebruik. Uitgeschoven biedt het links werk- en afzetruimte tijdens het koken en voor de oven en koffie-automaat. De dubbele spoelbak is van 22mm watervast berken multiplex gemaakt met palissander fineer voorzien van 3mm epoxy kunsthars toplaag . De houtnerf loopt, zoals over het hele ondermeubel, rondom door de spoelbak. De epoxy toplaag zorgt voor een duurzame en uiteraard waterdichte afwerking.

keuken-palissander-op-maat-lade-open
keuken-palissander-op-maat-apothekerskast
keuken-palissander-op-maat-spoelbak

Een fraaie eye-catcher is de 8mm hardglazen achterwand. In deze wand bevindt zich LED-verlichting. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan men deze wand in iedere gewenste kleur laten branden. Tussen beide uittrekkasten zit de professionele koffie-automaat en oven.

keuken-palissander-op-maat-utrecht-vaatwasser
Ontwerp en realisatie: Marc Adema en Paul Sigtermans
Scroll naar boven