Je zoekt een meubel op maat en je hebt ideeën voor:

Een super strakke boekenkast in jouw woonkamer; een design keuken van palissander; een handig bureau in jouw werkkamer; een slimme trapkast rondom een open trap; een modern dressoir met TV-lift; een design wandmeubel in jouw kantoor.

Je hebt van alles gezien, maar het was niet wat je zocht...

Van idee tot designmeubel op maat

Deel je idee

Heb je op Pinterest of Google inspiratie opgedaan? Upload persoonlijke afbeeldingen en deel vrijblijvend met Paul jouw ideeën en wensen.

Offerte op maat

Je bespreekt met Paul het beschikbare budget. De mogelijkheden worden aangeboden in een heldere offerte op maat.

Uniek ontwerp

Na akkoord op de offerte kan het ontwerp worden gemaakt. Het ontwerp bestaat uit duidelijke 3D tekeningen met voor-, boven- en zijaanzichten.

Persoonlijk meubel

Jouw meubel wordt computer-gestuurd geproduceerd met de laatste CNC-techniek. 100% nauwkeurigheid en kwaliteit gegarandeerd!

Paul Sigtermans

Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans, werkzaam in regio Bilthoven, realiseert jouw idee tot een doordacht ontwerp en produceert jouw design meubel op maat. Paul komt bij jou thuis vrijblijvend van gedachten wisselen. Tijdens deze kennismaking bespreek je met Paul jouw wens en het beschikbare budget. Het budget speelt een belangrijke rol bij de keuze van materialen en afwerking. Paul geeft aan of – en op welke wijze – jouw wens binnen het budget gerealiseerd kan worden. Doorgaans zijn op maat gemaakte design meubels leverbaar tussen zes en acht weken. Neem gerust contact op voor meer informatie en vrijblijvende prijsopgave. Je kan ook een afspraak maken tijdens de avonduren.

design.meubels van Paul in webshop

Een aantal meubels uit de collectie design.meubels van Paul zijn binnenkort te bestellen in de webshop. Heb je een meubel gezien en je wil weten wat de prijs is? Klik op het winkelwagentje en bezoek de winkel voor gespecificeerde product- en prijsinformatie.