Je zoekt een meubel op maat en je hebt ideeën voor:

Een super strakke boekenkast in jouw woonkamer; een design keuken van palissander; een handig bureau in jouw werkkamer; een slimme trapkast rondom een open trap; een modern dressoir met TV-lift; een design wandmeubel in jouw kantoor.

Je hebt van alles gezien, maar het was niet wat je zocht...

Meubelontwerper en meubelmaker, werkzaam in regio Groenekan, realiseert jouw idee tot een doordacht ontwerp en produceert jouw design meubel op maat.

Deel je idee

Heb je op Pinterest of Google inspiratie opgedaan? Upload persoonlijke afbeeldingen en deel vrijblijvend met Paul jouw ideeën en wensen.

Offerte op maat

Je bespreekt met Paul het beschikbare budget. De mogelijkheden worden aangeboden in een heldere offerte op maat.

Uniek ontwerp

Na akkoord op de offerte kan het ontwerp worden gemaakt. Het ontwerp bestaat uit duidelijke 3D tekeningen met voor-, boven- en zijaanzichten.

Persoonlijk meubel
Jouw meubel wordt computer-gestuurd geproduceerd met de laatste CNC-techniek. 100% nauwkeurigheid en kwaliteit gegarandeerd!

Werkwijze van Paul

Tijdens de eerste vrijblijvende kennismaking bespreek je met Paul jouw wens en het beschikbare budget. Het budget speelt een belangrijke rol bij de keuze van te verwerken materialen en afwerking. Paul geeft aan of – en op welke wijze – jouw wens binnen het budget gerealiseerd kan worden. Als je Paul opdracht geeft voor het maken van het ontwerp, wordt 15% ontwerpkosten van het budget in rekening gebracht. De overige 85% wordt gereserveerd voor de productie. Het ontwerp bestaat uit twee- en driedimensionale tekeningen, exacte maatvoering, materiaalkeuze en afwerkingen. Doorgaans hanteert Paul voor op maat geproduceerde meubels en interieurs een levertijd van zes tot acht weken. Betalingscondities: Bij opdracht voor het maken van het ontwerp ontvang je een ontwerp-nota van 15% van het budget. Bij aanvang van de productie ontvang je een start-nota van 50%. Bij oplevering ontvang je een eindafrekening van de resterende 35%.

Webshop design.meubels van Paul

Een aantal meubels uit de collectie design.meubels zijn binnenkort te bestellen in de webshop.

design.meubels van Paul

Scroll to top