meubelmaker Maartensdijk

Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans, actief in de regio Maartensdijk, helpt bij het uitwerken van jouw idee tot een doordacht ontwerp en realiseert meubel of interieur.

Tijdens de eerste vrijblijvende kennismaking bespreek je met Paul jouw idee of wens en het daarvoor beschikbare budget. Het budget speelt een belangrijke rol bij de keuze van te verwerken materialen, afwerking en de arbeidsduur (productie) die dit met zich meebrengt. Paul geeft aan op welke wijze jouw idee of wens binnen het beschikbare budget gerealiseerd kan worden.

Als je Paul na deze vrijblijvende kennismaking opdracht geeft voor het maken van een ontwerp, wordt hiervoor 15% (ontwerpkosten) van het budget in rekening gebracht. De overige 85% wordt gereserveerd voor het realiseren (begeleiding, productie, installatie en oplevering) van de opdracht.
Bij het ontwerp, bestaande uit twee- en driedimensionale tekeningen, ontvang je de offerte voor het produceren en begeleiden tot en met de oplevering van de gehele opdracht. Het ontwerp wordt samen met de offerte voorzien van exacte maatvoering, materiaalkeuze en afwerking, evenals een gewenste/afgesproken (op)leverdatum en overige condities.
Doorgaans hanteert Paul voor op maat geproduceerde meubels en interieurs een levertijd van zes tot acht weken.

Betalingscondities:
Bij het geven van de opdracht voor het maken van het ontwerp ontvang je een start/ontwerp-nota van 15% van het budget.
Bij het geven van de opdracht voor het uitvoeren van de gehele productie tot en met de oplevering ontvang je een voorschotnota van 50% van de totale opdracht. Na ontvangst van de betaling wordt de productie gestart.
Bij oplevering ontvang je de eindafrekening van de totale opdracht en eventueel uitgevoerd meerwerk minus  betalingen voor het ontwerp en voorschot.

 

stel een vraag...

INSIGT is actief in de volgende regio’s: Abcoude, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Groenekan, Hilversum, Houten, Huizen, Leidsche Rijn, Maarssen, Maartensdijk, Naarden, Nieuwegein, Soest, Utrecht,