meubelmaker Naarden

Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans, actief in de regio Naarden, helpt bij het uitwerken van jouw idee tot een doordacht ontwerp en realiseert meubel of interieur op maat.

Tijdens de eerste vrijblijvende kennismaking bespreek je met Paul jouw wens en het beschikbare budget. Het budget speelt een belangrijke rol bij de keuze van te verwerken materialen en afwerking. Paul geeft  aan of –  op welke wijze –  jouw meubel binnen het beschikbare budget gerealiseerd kan  worden.

Als je Paul opdracht geeft voor het maken van een  ontwerp, wordt  15% ontwerpkosten van het budget in rekening gebracht.  De overige 85% wordt gereserveerd voor het  productie. Bij het ontwerp, bestaande uit twee- en driedimensionale tekeningen, ontvang je de offerte voor het produceren en begeleiden tot en met de oplevering van de gehele opdracht. Het ontwerp bestaat uit twee- en driedimensionale tekeningen, exacte maatvoering, materiaalkeuze en afwerkingen. Doorgaans hanteert Paul voor op maat geproduceerde meubels en interieurs een levertijd van zes tot acht weken.

Betalingscondities:
Bij opdracht voor het maken van het ontwerp ontvang je een ontwerp-nota van 15% van het budget. Bij aanvang  van de productie ontvang je een start-nota van 50%. Bij oplevering ontvang je een  eindafrekening van de resterende 35% .

 

stel een vraag...

INSIGT is actief in de volgende regio’s: Abcoude, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Groenekan, Hilversum, Houten, Huizen, Leidsche Rijn, Maarssen, Maartensdijk, Naarden, Nieuwegein, Soest, Utrecht,