meubels op maat

Je hebt inmiddels vele design-meubelwinkels bezocht en zorgvuldig op internet rondgekeken maar niet gevonden wat je zocht. Wellicht heb je een prachtig dressoir gezien maar blijkt niet leverbaar in de kleur of afmeting van jouw voorkeur. Je weet nog niet wat voor meubel je zoekt, maar je hebt wel een toepassing voor ogen. Voorbeeld: Na het eten wil je nog even je administratie doen. Je opent een deur of klep en je hebt een werkplek met toegang tot ordners en printer. Daarna sluit je af en alles is uit zicht. Het kan dus zijn dat jouw specifieke wens niet in een winkel te koop is…en nu..? Je bent op zoek gegaan naar iemand die jou verder kan helpen. Iemand die luistert naar jouw wensen, met je meedenkt en met maatwerk-oplossingen komt. Paul ontwerpt en produceert jouw unieke design meubel op maat.

boekenkasten en wandmeubels

Paul ontwerpt en produceert boekenkasten en wandmeubels op maat voor particulieren en bedrijven. Boekenkasten rond een open trap met daar achter veel bergruimte, wandmeubels met een werkplek in de woonkamer, boekenkasten in een werkkamer, wandmeubels met schuifdeuren om daar achter de TV te verbergen. Metalen wandmeubels met random open vakken en deuren, boekenkasten van vloer tot plafond en zelfs zwevende wandmeubels. Vele maatwerk-oplossingen zijn bedacht en gemaakt. Hieronder zie je een aantal projecten die zijn uitgevoerd.

tv-lift meubels

Flatscreen TV’s worden steeds groter, zijn daardoor prominent aanwezig en nemen veel ruimte in beslag als ze op een meubel worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Grote schermen zijn vooral favoriet bij het kijken van films en series van diensten zoals Netflix en NPO-plus. Het is nog niet bij veel mensen bekend dat je een breedbeeld TV volledig in een meubel weg kunt werken. Zo is het mogelijk om met een afstandsbediening de TV uit het meubel omhoog te laten komen. Na het kijken verdwijnt het scherm volledig uit het zicht. De TV zakt in het meubel naar beneden. Het meest voorkomende model meubel voor een TV-lift zijn dressoirs. Ook wandmeubels bieden mogelijkheden om een flatscreen TV de gewenste plek in de woonkamer te geven. Paul ontwerpt TV meubels voor 50 inch, 55 inch, 58 inch, 65 inch en 70 inch TV’s. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van op maat gemaakte TV-lift meubels.

ontwerp je eigen tv-lift meubel

Paul heeft een ontwerp-tool ontwikkeld waarmee je een TV-lift meubel naar wens kunt samenstellen. Deze configurator geeft een real-time weergave van de keuzes die je maakt. Elke aanpassing wordt visueel weergegeven in een 3D afbeelding. Het meubel kan je aanpassen in lengte en indeling. Het TV-lift meubel is opgebouwd uit drie meubels: meubel Midden, meubel Links en meubel Rechts. Het vertrekpunt is het meubel-Midden waarin de TV-lift is ingebouwd. De lengte bepaal je door te kiezen voor een Smal of Middel-breed meubel aan linker en rechterzijde. Indien je links of rechts geen meubel wenst kies je voor de optie Wang. Per meubel kan je een indeling maken naar keuze. Je kan kiezen uit laden, deuren en kleppen.
Selecteer het meubel met jouw afmeting TV, ontdek de 32 verschillende combinaties en stel het meubel van jouw voorkeur samen.

tv en audio meubels

Paul ontwerpt en produceert design audio en tv meubels op maat voor particulieren en bedrijven.

keukens

Paul ontwerpt en produceert in opdracht voor bedrijven en particulieren design keukens op maat. Design keukens van Paul kenmerken zich door opvallende vormgeving en materiaalkeuze. Zie bijvoorbeeld design keuken van Palissander.

bureau's

In opdracht voor particulieren en bedrijven ontwerpt en produceert Paul design bureau’s op maat.

Scroll to top