Meubels op maat

Wellicht heb je vele design-meubelwinkels bezocht en zorgvuldig op internet rondgekeken maar niet gevonden wat je zocht. Je hebt een prachtig meubel gezien maar is niet leverbaar in de kleur of afmeting van jouw voorkeur.

Je zoekt een stijlvolle oplossing voor je nieuwe TV in de woonkamer. Een dressoir met TV-lift, een wandmeubel met horizontaal schuivende deuren, of misschien verticaal schuivende deuren?
Is een boekenkast rondom de open trap in de woonkamer een mooie en functionele oplossing? Aan de binnenzijde onder de trap kan je tegen drie wanden extra bergruimte creëren. Denk maar aan dat wijnrek of die boeken en ordners die je niet in zicht wil hebben. Voorraad dat niet in de (bij)keuken past. Of die dvd’s waar je af en toe door heen wil bladeren. Na het eten wil je nog even je administratie doen. Je opent een deur of klep en je hebt een werkplek met toegang tot ordners en printer. Daarna sluit je het meubel af en alles is uit zicht en eenvoudig bereikbaar. Om maar een paar voorbeelden te noemen…

Het kan zijn dat jouw specifieke wens niet in een winkel te koop is. Je weet nog niet wat voor meubel je zoekt, maar je hebt wel een toepassing voor ogen.
Je zoekt iemand die jou verder kan helpen. Iemand die luistert naar jouw wensen, met je meedenkt en met een verrassend maatwerk-oplossing komt.
Paul ontwerpt en produceert jouw unieke design meubel op maat.

Paul ontwerpt en produceert boekenkasten en wandmeubels op maat voor particulieren en bedrijven. Boekenkasten rond een open trap met daar achter veel bergruimte, wandmeubels met een werkplek in de woonkamer, boekenkasten in een werkkamer, wandmeubels met schuifdeuren om daar achter de TV te verbergen. Metalen wandmeubels met random open vakken en deuren, boekenkasten van vloer tot plafond en zelfs zwevende wandmeubels. Vele maatwerk-oplossingen zijn bedacht en gemaakt. Hieronder zie je een aantal projecten die door Paul zijn gemaakt.

Flatscreen TV’s worden steeds groter, zijn daardoor prominent aanwezig en nemen veel ruimte in beslag als ze op een meubel worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Grote schermen zijn vooral favoriet bij het kijken van films en series van diensten zoals Netflix en NPO-plus. Het is nog niet bij veel mensen bekend dat je een breedbeeld TV volledig in een meubel weg kunt werken. Zo is het mogelijk om met een afstandsbediening de TV uit het meubel omhoog te laten komen. Na het kijken verdwijnt het scherm volledig uit het zicht. De TV zakt in het meubel naar beneden. Het meest voorkomende model meubel voor een TV-lift zijn dressoirs. Ook wandmeubels bieden mogelijkheden om een flatscreen TV de gewenste plek in de woonkamer te geven. Paul ontwerpt TV meubels voor 50 inch, 55 inch en 65 inch TV’s. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van op maat gemaakte TV-lift meubels.

Met deze ontwerp-tool kan je een VESPER TV-lift meubel naar wens samenstellen. Elke aanpassing wordt visueel weergegeven in een 3D afbeelding. Je kan het meubel aanpassen in lengte en indeling. De lengte bepaal je door te kiezen voor smal, middel-breed of wang. Je kan kiezen uit laden, deuren en kleppen. Selecteer jouw afmeting TV, ontdek de 32 verschillende combinaties en stel het meubel van jouw voorkeur samen.

Dressoirs en Audio meubels

Voor bedrijven en particulieren ontwerpt en produceert Paul in opdracht design keukens op maat. Design keukens van Paul kenmerken zich door opvallende vormgeving en materiaalkeuze. Zie bijvoorbeeld design keuken van Palissander.

Bureaus

In opdracht voor particulieren en bedrijven ontwerpt en produceert Paul design bureau’s op maat.

Specials

Scroll naar boven