VESPER TV-lift meubel Dressoir en TV meubel met TV-lift

Dressoir en TV meubel met TVlift in één. Dit dressoir is 230cm lang, 70cm hoog, 45cm diep en is uitgevoerd met een TV-lift. De TV is hoger dan de romp van het meubel en ‘zakt’ in de 14cm hoge plint. De plintbak biedt ruimte voor het stekkerblok waarop alle apparatuur is aangesloten en overbodige lengtes kabel handig in weggewerkt worden. De rompen zijn vervaardigd van 18mm Unilin® Formica® met 2mm PVC kantenband randafwerking.

De greeplijst en plinten zijn vervaardigd van Formica® RVS-HPL, de huid en fronten zijn voorzien van een zijdeglans meubelspuitlak RAL9010. De wand achter de twee middelste twee deuren is demontabel en biedt volledig toegang tot de technische ruimte waar, naast de bekabeling, ook de besturing van het TV lift systeem aanwezig is. De stereo-apparatuur staat op een volledig uittrekbare plank zodat de bekabeling eenvoudig is aan te sluiten.

VESPER TV-lift meubel-TV-lift-klep-open

VESPER TV-lift meubels worden geproduceerd van de beste kwaliteit en meest innovatieve meubelmaterialen, meubelbeslag en TV-lift technologie. VESPER is een Nederlands product, het design is tijdloos èn modern.

Scroll naar boven