TV-lift meubel voor 55 inch flatscreen TV

VESPER-Magna-TV-lift-meubel-op-maat-55-inch-TV-Dek-en wangen-massief-eiken-Fronten-mat-wit-Dressoir-met-TV-lift-vooraanzicht

VESPER TV-lift meubels worden geproduceerd van de beste kwaliteit en meest innovatieve meubelmaterialen, meubelbeslag en TV-lift technologie. VESPER Magna is een Nederlands product, het design is tijdloos èn modern.

VESPER-Magna-TV-lift-meubel-op-maat-55-inch-TV-Dek-en wangen-massief-eiken-Fronten-mat-wit-Dressoir-met-TV-lift-links
VESPER-Magna-TV-lift-meubel-op-maat-Dek-en wangen-massief-eiken-Fronten-mat-wit-Dressoir-met-TV-lift

Het dek en wangen zijn vervaardigd van FSC gecertificeerd 20mm massief eiken. De fronten en rompen zijn vervaardigd van Unilin®, pionier in de circulaire economie. Scharnieren en ladegeleiders zijn van het toonaangevende merk Blum®. De Miniwinch klepschaar is van Effegibrevetti, Italiaans design. De hoogwaardige TV-lift is voorzien van “touch-stop” beveiliging.

VESPER Magna is leverbaar voor 50 t/m 70 inch TV’s en is naar wens samen te stellen. Je kan keuze maken uit 32 verschillende combinaties. Meubels Links en Rechts zijn leverbaar in twee afmetingen: smal en middel-breed, te combineren met 1 lade en 1 deur of met 3 laden. Het meubel Midden is leverbaar in twee uitvoeringen: 1 klep en 2 deuren of met 3 kleppen.

Scroll to top