Werkwijze van Paul

Meubelontwerper en meubelmaker Paul Sigtermans helpt bij het uitwerken van jouw idee tot een doordacht ontwerp en realiseert jouw design meubel of interieur op maat.

 

Tijdens  de eerste vrijblijvende kennismaking bespreek je met Paul jouw wens en het beschikbare budget. Het budget speelt een belangrijke rol bij de keuze van te verwerken materialen en afwerking. Paul geeft  aan of – en op welke wijze – jouw wens binnen het budget gerealiseerd kan worden.

Als je Paul opdracht geeft voor het maken van het ontwerp, wordt 15% ontwerpkosten van het budget in rekening gebracht. De overige 85% wordt gereserveerd voor de productie.
Het ontwerp bestaat uit twee- en driedimensionale tekeningen, exacte maatvoering, materiaalkeuze en afwerkingen. Doorgaans hanteert Paul voor op maat geproduceerde meubels en interieurs een levertijd van zes tot acht weken.

Betalingscondities:
Bij opdracht voor het maken van het ontwerp ontvang je een ontwerp-nota van 15% van het budget. Bij aanvang van de productie ontvang je een start-nota van 50%. Bij oplevering ontvang je een eindafrekening van de resterende 35% .

 

Stel een vraag ...

 

INSIGT is actief in Abcoude, Almere, Amersfoort, Amstelveen, AmsterdamBaarn, Bilthoven, Blaricum, BreukelenBunnik, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Groenekan, Hilversum, Houten, Huizen, LarenLeidsche Rijn, Maarssen, Maartensdijk, Naarden, Ouderkerk aan de AmstelNieuwegein, Soest, Utrecht, Vleuten en Zeist